Wstecz

FoodCheck

Profesjonalne, całowidmowe, stacjonarne urządzenie do szybkiej i dokładnej analizy składników w produktach spożywczych: w mięsie, w kiełbasach, w farszach, sosach, serach, przyprawach, proszkach. 

FoodCheck

Opis:

 

Analizator FoodCheck dostarcza informacji o procentowej zawartości: białka, wilgotności,  tłuszczu, kolagenu, …

 

FoodCheck pracuje w technice podczerwieni transmisyjnej, zwanej NIR-T. Technika podczerwieni transmisyjnej jest najlepszą metodą i najdokładniejszą do szybkiego oznaczania składników w wyżej wymienionych produktach.

Pomiary są realizowane z wykorzystaniem promieniowania podczerwonego, które jest nieszkodliwe dla zdrowia.

Zaawansowana technologia, najwyższej jakości układy elektroniczne oraz wiedza ekspertów z branży mechanicznej, elektrycznej, oprogramowania i testów.

Pełne wsparcie Cereus Wena i BruinsIstruments.

Kupując u Cereus Wena Analizator FoodCheck   zyskujesz niezawodność i jakość tej marki.