Wstecz

Omega G

Profesjonalne, całowidmowe, stacjonarne urządzenie do szybkiej i dokładnej analizy składników w całych ziarnach zbóż, w kukurydzy

i nasionach oleistych.

Omega G

Opis:

 

Analizator Omega G dostarcza informacji o procentowej zawartości: białka, wilgotności, glutenu, tłuszczu, włókna, sedymentacji, skrobi oraz gęstości. 

 

Omega G pracuje w technice podczerwieni transmisyjnej, zwanej NIR-T. Technika podczerwieni transmisyjnej jest najlepszą metodą i najdokładniejszą do szybkiego oznaczania składników w całych ziarnach.

 

 

Pomiary są realizowane z wykorzystaniem promieniowania podczerwonego, które jest nieszkodliwe dla zdrowia.

Zaawansowana technologia, najwyższej jakości układy elektroniczne oraz wiedza ekspertów z branży mechanicznej, elektrycznej, oprogramowania i testów.

Pełne wsparcie Cereus Wena i BruinsIstruments.

Kupując u Cereus Wena Analizator AgriCheck plus  zyskujesz niezawodność i jakość tej marki.