firma    |    publikacje    |    kontakt
Aparatura kontrolno-pomiarowa
Analizatory podczerwieni
• AGRI CHECK
• INSTALAB 700 nowość
• OMEGA G
• OMEGA F
• INFRASCAN 5000
• INSTALAB 600
Wilgotnościomierze
• GAC 2500 nowość
• GAC 2100 BI
• GAC 2100 GI
• GAC 2100 Agri
• GAC 500 XT
• GAC MINI
Urządzenia do badania jakości jaj
• Czytnik siły jaja
• Miernik grubości skorupki jaja
• Analizator jaj
Urządzeni do badania ścieralności pasz, granulatów oraz peletu
• NHP 100
OMEGA G
Urządzenie do szybkiej i dokładnej analizy całego ziarna. Nowoczesny analizator pracuje w technice NIR-T i wyposażony jest w szybki procesor wewnętrzny PC - do wysoce precyzyjnego oznaczania składników całego ziarna, mąki i produktów. Analizator Omega G wykonuje szybkie analizy całego ziarna i dostarcza informacji o procentowej zawartości białka, wilgotności, tłuszczu, włókna, sedymentacji i skrobi.
 

Cechy urządzenia
System operacyjny: Windows, Pentium PC
I/O: Dwa porty USB 1 Ethernet, 1 Parallel 1 serial & 1 PS/2
Wyświetlacz: Ekran dotykowy, 11” kolor
Opcjonalnie: Klawiatura/ mysz, drukarka zewnętrzna, oprogramowanie diagnostyczne, modem USB
Zbieranie danych: Centralna baza zbierania danych do kalibracji, pliki kalibracyjne przenoszone sieciowo
 

Specyfikacja
Optyka: Analiza podwójnej wiązki NIRT
Długość fal: 730nm – 1100nm
Rozdzielczość: < 1 nm
Źródło światła: Lampa halogenowa
Wymiary: 580mm x 400 mm x 470mm
Waga: 40 kg
 
 
 
OMEGA G


firma    |    publikacje    |    kontakt