Analizator Omega G
Profesjonalne, całowidmowe, stacjonarne urządzenie do szybkiej i dokładnej analizy składników w całych ziarnach zbóż, w kukurydzy i nasionach oleistych.
Opis:
Analizator Omega G dostarcza informacji o procentowej zawartości: białka, wilgotności, glutenu, tłuszczu, włókna, sedymentacji, skrobi oraz gęstości.
Omega G pracuje w technice podczerwieni transmisyjnej, zwanej NIR-T. Technika podczerwieni transmisyjnej jest najlepszą metodą i najdokładniejszą do szybkiego oznaczania składników w całych ziarnach.
Pomiary są realizowane z wykorzystaniem promieniowania podczerwonego, które jest nieszkodliwe dla zdrowia.
Zaawansowana technologia, najwyższej jakości układy elektroniczne oraz wiedza ekspertów z branży mechanicznej, elektrycznej, oprogramowania i testów.
Pełne wsparcie Cereus Wena i BruinsIstruments.
Kupując u Cereus Wena Analizator AgriCheck plus zyskujesz niezawodność i jakość tej marki.